Fatih Terim sonrası İtalyan ekolüne dönen Galatasaray'da Roberto Mancini ile Cesare Prandelli arasında dağlar kadar fark var!

Prandelli, Mancini'ye kıyasla oyuncularına bir Türk hoca gibi davranıyor ve bu yaklaşımı takımı olumlu etkiliyor. İşte iki teknik adamın farkları:

- Mancini döneminde Florya'nın kapıları kapalıydı. Prandelli ise takım uçağına alacak kadar gazetecilere sıcak davrandı. 
- Burak'ı sol açık, Sabri'yi sol bek, Melo'yu stoper oynatan Mancini sürekli farklı 11'ler çıkarıyordu. Prandelli ise daha sezon başında kadro istikrarını yakaladı. 
- Mancini G.Saray'da görev yaptığı 8 ayda tesislerde kimseyle muhatap olmadı. Prandelli ise Florya'da herkesle iletişim halinde. 
- Kamplarda odasına yemek isteyen Mancini, ekmeğin pişme derecesine kadar özel talimatlar veriyordu. Prandelli ise çalışanlarla aynı masada yiyor. 
- Mancini aynı seminere katıldığı Fatih Terim'le bir araya gelmemeye çalıştı, Rıza Çalımbay'ın devreye girmesi sonucu Terim'le yan yana fotoğraf çektirdi. Prandelli ise Turgan Ece'nin cenazesinde karşılaştığı Terim'in yanına gitti ve yanağını okşayarak "Hoşgeldin" dedi. 
- Mancini yönetimle hiç ortak noktada buluşamadı. Prandelli ise transferde Aysal'a hiç baskı yapmadı ve istediğini aldı.