Dursun Özbek'in, yeni sezon planlamasında kendi istedikleri transferleri yapacaklarını ve belirlenecek yeni hocaya hedeflerin anlatılacağını söylemişti. Bu doğrultuda sportif başarısızlık sebebiyle görevine son verilen Mustafa Denizli’nin bıraktığı rapora sadık kalınacağı öğrenildi.

Gençleştirme operasyonunu sürdürmeye karar veren Sarı-Kırmızılılar, yaz döneminde yapılacak transferlere de, devre arasında kaldığı yerden devam edecek. Listenin ilk iki sırasında ise Arjantinli Martin Benitez ve gurbetçi Emre Mor’un olduğu belirlendi.

Independiente forması giyen 21 yaşındaki forvet için belirlenen 8 milyon Euro bonservis bedeli nedeniyle Galatasaray, ara transferde geri adım atmıştı. Ancak Sarı-Kırmızılılar bu kez farklı formüller deneyerek bu işi bitirmeye çalışacak.

GELECEĞE YATIRIM...

Gündemdeki bir diğer yetenek de, Danimarka’nın Nordsjaelland takımında görev yapan 18 yaşındaki Türk futbolcu Emre Mor. Danimarka’nın alt yaş kategorilerinde forma giydikten sonra Türkiye U21 takımına da davet edilen Emre, her iki kanatta ve yardımcı forvet olarak görev yapabiliyor. Sürati ve tekniğiyle dikkat çeken Emre Mor, geleceğe yatırım olarak düşünülüyor.