A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası Elemeleri'nde bu akşam Andorra ile karşılaşırken diğer yandan kulaklar Bükreş'ten gelecek haberde olacak. Grupta ikincilik açısından büyük önem taşıyan Romanya-Macaristan mücadelesi Ay-yıldızlıların Brezilya için kaderini belirleyecek. 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu mücadelesinde Türkiye, 7. maçında Andorra ile saat 21.00'de karşı karşıya gelecek. 

İlk 11'imiz belli oldu.

Türkiye: Volkan, Gökhan, Semih Kaya, Ömer, Caner, M. Topal, Nuri, Gökhan Töre, Arda, Umut, Burak Yılmaz

Grupta 7 puanla 4. sırada bulunan ay-yıldızlıların Dünya Kupası yolunda mutlaka kazanması gereken maçı Lüksemburglu hakem Sven Bindels yönetecek. Bu önemli mücadele Star Tv'den canlı yayınlanacak.

SELÇUK İNAN RİSKE EDİLMEYECEK

A Milli Takım'da soğuk algınlığı bulunan Selçuk İnan, Andorra karşılaşmasında forma giyemeyecek. Selçuk, 10 Eylül'de oynanacak Romanya maçı düşünülerek riske edilmeyecek.

İlk maçta Andorra'yı deplasmanda 2-0 mağlup eden A Milli Takım, 3 puan alarak gruptaki iddiasını devam ettirmek istiyor. D grubunun kritik maçlarından biri de Romanya'da oynanacak. Romanya ile Macaristan, saat 21.00'de kozlarını paylaşacak. Karşılaşmada alınacak sonuç, milli takımın gruptaki şansının etkileyecek.