Müsabaka sonrası gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Diego Simeone, ilk dakikalardan itibaren kanatlardan yaptıkları bindirmelerin kendilerine skoru getirdiğini belirterek, "Golleri de bu şekilde bulduk ve maçı kazandık. İlk 30 dakikada maçı çözdük diyebilirim. İkinci yarıda rakibin baskısına direnç göstermek için de bu 2 gol yeterli oldu" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde daha çok maç olduğunu ancak iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Arjantinli teknik adam, "Önümüzde daha çok maç var ama ilk maçı kazanmak önemlidir. İyi bir başlangıç yapmak işleri kolaylaştırıyor. Bu sene iyi başladık ve ileriye bakarken daha mutlu, daha rahatız" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'ın ikinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyduğunu da vurgulayan Simeone, "Daha ileride oynamaya çalıştılar. Umut'un oyuna girmesi, Sneijder'in orta sahaya gelmesiyle daha etkili oldular. Bizim bu duruma doğru tepki vermemiz gerekiyordu ve bunu da yaptık. Ayrıca kontra ataklarda yakaladığımız fırsatlar vardı ve bunları değerlendirebilirdik" şeklinde görüş belirtti.