Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ikinci maçında FBM Makina Balçova Yaşamspor ile karşılaşacak Galatasaray'da merak edilen isim genç Sinan Gümüş'ün de forma giymesi bekleniyor.

Galatasaray taraftarının kadroda görmek istediği genç Sinan Gümüş, İzmir'e götürülen kafilede yer alırken, Hamza Hamzaoğlu de genç isme şans vermeye hazırlanıyor.

U 21'DE GOL KRALI

VfB Stuttgart II takımından transfer edilen Sinan Gümüş, Galatasaray U 21 formasıyla çok başarılı bir sezon geçirirken, U 21 Ligi'nde kaydettiği 9 golle, gol krallığında Enes Ata ile zirvede bulunuyor.

Bu sezon ilk kez Hamza Hamzaoğlu tarafından A Takım kadrosuna dahil edilen genç ismin, Ziraat Türkiye Kupası'nda FBM Makina Balçova Yaşamspor'a karşı süre alması halinde, nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu...

HOCASINDAN ŞANS BEKLİYOR

Genç oyuncu Galatasaray Dergisi'nin Aralık sayısına verdiği röportajda da Hamza Hamzaoğlu'nda şans beklediğini belirtirken, ''Buraya geldiğimde zor olacağını biliyordum. Şu anda benim yapmam gereken, idmanda ya da oynadığım 21 yaş altı takımının maçlarında elimden gelen en iyi performansımı sergilemek. Açıkçası şu ana kadar da çok performansımdan memnunum. Hocam kupa maçlarında ya da ligde beni hazır görüp de şans verirse, inşallah orada da başarılı olacağım'' ifadelerini kullanmıştı.  

Sporx