Selçuk İnan'ın kart cezalısı olduğu Akhisar maçında oynama şansı olan futbolculardan olan genç orta sahaya teknik direktör Roberto Mancini hazır ol mesajı verdi.

Hazırlık maçlarında sergilediği iyi görüntüyle taraftarlar üzerinde olumlu bir intiba bırakan genç futbolcu, son haftalarda istediği şansı bulamadı. Orta sahada Selçuk, Melo ve Sneijder gibi değişilmez isimlerin bulunmasından dolayı forma şansı az olan Gündoğan, Emre Çolak'ın da milli takımda sakatlanması sonrasında gözünü formaya çevirdi.

YEKTA - CEYHUN İHTİMALİ FAZLA

Defansif kurguyu her zaman ön planda tutan İtalyan teknik adam Selçuk'un yokluğunda orta saha ikilisini Yekta - Melo ikilisi ile kurmayı düşünürken bu ikilinin gerisinde de Ceyhun'a görev vermesi muhtemel.

Maçın gidişatına göre Umut Gündoğan'ı çok kritik olan Akhisar karşısında kullanmak isteyen İtalyan teknik adam, kurgu konusundaki son kararını cuma günkü idmandan sonra verecek. Ceyhun ve Umut'u ilk 11'de başlatma konusunda henüz karar vermeyen Mancini, Umut'u tercih etme durumunda Yekta'yı ön liberoya çekerek orta sahada Melo - Umut ikilisine yer verecek.

AZ SÜRE ALDI

Umut Gündoğan Galatasaray'ın ara transferleri arasında en az süre alan isimlerin başında geldi. Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray formasıyla henüz siftah yapamayan 23 yaşındaki futbolcu, Türkiye Kupası'nda ise 5 maçta süre aldı. Gündoğan toplamda 174 dakika forma giydi.

Webaslan