Galatasaray’da 1.5 yıldır performansı yüzünden eleştirilerin odağındaki isim haline gelen ve zaman zaman taraftarların da tepkisine uğrayan Selçuk İnan’a kulübe yolu gözüktü. Borussia Dortmund karşısında alınan farklı mağlubiyet Cim-Bom’da kadro operasyonunu yeniden gündeme getirirken, ilk neşterin kaptana vurulacağı ortaya çıktı.
Sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktörlük koltuğunu şimdilik koruyan Cesare Prandelli’den takımı kendine getirecek bazı radikal önlemler almasını istedi. İtalyan hocanın ise ligde her maça ilk 11’de çıkıp, 90 dakika sahada kalan, Şampiyonlar Ligi’nde ise sadece hasta olduğu için Arsenal deplasmanında forma giyemeyen Selçuk’u yarınki Karabük karşılaşmasında yedeğe çekeceği belirlendi.
Prandelli’nin bu kararı almasında, Selçuk İnan’nın formsuzluğunun yanı sıra, yoğun maç trafiğinden fizik açıdan da hasarlı çıkmasının etkili olduğu belirtildi. İtalyan teknik adamın, Selçuk’un yerine Karabük’te Yekta Kurtuluş’a 11’de şans vermesi bekleniyor.

Kredisini doldurdu
Cim-Bom’da operasyon sadece Selçuk İnan’la sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Cesare Prandelli’nin yine Borussia Dortmund deplasmanında kötü bir futbol ortaya koyan Semih Kaya’yı da dinlendireceği ifade edildi.
Galatasaray’a geldiği günden beri beklentilere yanıt veremeyen ve her yenilgiden sonra eleştiri oklarının hedefi olan İsviçreli orta saha oyuncusu Dzemaili de Karabük’te kulübenin yolunu tutacak.