Galatasaray'ın 2-0'lık Beşiktaş galibiyetinde, sarı-kırmızılıların ilk golünü atan Yasin Öztekin, "Bütün takımı tebrik ediyorum. Daha şampiyon olmadık ama bizim için stresli günler vardı. Önceki haftalar da zor geçti. Beşiktaş da iyi oynadı. Hedefimiz üç puandı. En iyi oyunumuzu oynayamadık ama sonuçta galip geldik. Ben de gol attığım için çok mutluyum. Ailem Almanya'dan hepsi geldi, onlara armağan ediyorum. Fenerbahçe puan kaybettiği takdirde şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz" dedi.

Şampiyonlukla ilgili olarak ise Yasin, "Benim ilk şampiyonluğum olacak. Fenerbahçe puan kaybederse şampiyon olacağız. Daha sonra kupa finalimiz var, onu da kazanmak istiyoruz. İlk yarı iyi geçmese de ikinci yarı takım olduk. İnşallah şampiyon olup, kupayı da kazanırız" diye konuştu.

Sarı-kırmızılıların milli futbolcusu Hamit Altıntop, "Yarışın sonuna geldik. İyi sonlandırmak istiyoruz. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kötü futbolla kötü sonuçlar aldık. Burada lideriz ama genelde sıkıntılarımız var. Amaç günü kurtarmak değil, hedefte her zaman Avrupa olmalı" dedi.

Sarı-kırmızılıların Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, "Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. İlk maçta da 'Türkiye'nin en iyi takımını yendik' demiştim. Aynı düşüncedeyim. Çok iyi bir takımı yendik. Topsuz anlamda çok iyi defans yaptık. Topu ayağımıza alınca kalitemizi gösterdik. Anlamlı bir galibiyet alarak hedefimizi yaklaştık" ifadelerini kullandı.