FERNANDO Muslera için Avrupa’nın önde gelen ekipleri fırsat kollarken Uruguaylı file bekçisinin ayrılacağı iddiaları da ayyuka çıktı... Sarı-kırmızılara 5 yıllık imza atan ve 3. sezonunu yaşayan Muslera, yıllık 2 milyon Euro kazanırken yönetim de hem karakter hem de performans olarak çok memnun oldugu kalecisiyle sözleşme uzatmak için görüşmelere başladı.

İŞTE bu görüşmelerin olumlu bir şekilde sonlanması için yönetim geçtiğimiz günlerde Muslera’nın menajerine haber yollayarak masaya oturmayı istedi.

Menajeri ile Muslera arasındaki görüşmelerin sonrasında ise yönetime Dünya Kupası mesajı geldi. 27 yaşındaki eldiven, “Öncelikle ligde zorlu bir durumdayız ve bu maçları oynamadan sözleşmemi konuşmak istemiyorum. Türkiye Kupası’nda da finali kazanıp Dünya Kupası’na rahat gitmek en büyük hedefim.
Dünya Kupası hem benim hem de ülkem için çok önemli. Brezilya’da elimden geleni yaptıktan sonra hemen sözleşmemi konuşabiliriz. Sözleşme konusunda elbette ki ilk tercihim G.Saray olacaktır” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KARARSIZ!
YÖNETİM de bu mesajın ardından rahat bir nefes alırken Uruguaylı oyuncunun takımdan ayrılmak gibi bir isteğinin olmaması harkesi rahatlattı. Ancak Muslera’nın Dünya Kupası’nda öne çıkıp parlaması halinde ise oyuncunun mukavelesini uzatmanın zor olacağı da yöneticiler arasında bir başka tartışma konusu oldu.

Vatan