Vatan Gazetesi'nin haberine göre, sol beke yapılması beklenen Carlinhos canlı bahis siteleri takviyesini şimdilik 2. plana atan sarı-kırmızılılar tüm enerjisini İmparator’un başkan Ünal Aysal’la yaptığı görüşmese ‘Bu oyuncuyu istiyorum’ dediği Sporting Lizbon’un 19 yaşındaki genç yeteneği Bruma üzerinde yoğunlaştırdı.

Atletico Madrid’in Arda Turan’ı bırakmaya yanaşmaması üzerine Bruma’ya odaklanan sarı-kırmızılılar, Portekiz temsilcisiyle olan 3 yıllık kontratını bittiğini söyleyip tahkime başvuran yetenekli oyuncuda yaşanan tüm gelişmeleri takip etmek üzere kulübün idari menajeri Cenk Ergün’ü Portekiz’e gönderdi. Tahkimden gelecek müjdeli haberi bekleyen Cimbom, pozitif bir gelime yaşanmaması halinde ise ‘B planını’ devreye sokacak.

İspanyol devi Real Madrid ve Hollanda’nın en köklü kulüplerinden PSV’nin de transfer listesinde olan Bruma için yapılan ilk görüşmelerde 7 milyon Euro’luk bir bonservis bedelini gözden çıkardıklarını dile getiren sarı-kırmızılı idareciler, piyasanın kızışmasıyla fiyat artırmaya karar verdi. G.Saray, geleceğin yıldızları arasında gösterilen sol kanat oyuncusunu maksimum 9 milyon Euro’ya kadroya katmanın hesaplarını yapıyor.

MENAJERİ DOĞRULADI

Yeni Cristiano Ronaldo olarak lanse edilen Bruma’nın avukatı Bebiano Gomes de G.Saray’ın yıldız oyuncuyla yakından ilgilendiğini doğruladı. Portekiz basını sarı-kırmızılıların 8.5 milyon Euro’yu hazır ettiğini iddia ederken, Gomes ise “Şu an ekonomik şartları düşünüyoruz. Porto ve Benfica oyuncumuzla ilgilenmiyor. Ciddi talipler G.Saray, Chelsea, M.United, PSG, Real Madrid ve PSV” açıklamasını yaptı.