G.Saray’da Fatih Terim, kadro kurmakta sıkıntılı. Dün idmana çıkmayan Sneijder’in yerine Amrabat’ı oynatacak olan kurt hoca, milli takımdan sakat dönen Selçuk’un yerine Emre’yi, Hamit’in yerine ise Engin’i monte edecek. Milli takımdan geç dönen ve idman yapmayan Muslera ise bu şekilde oynayacak.

159
9 maçlık cezanın ardından ilk kez Eskişehir’de kulübede yer alan G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, TT Arena’da ise 159 gün sonra takımın başında sahada olacak.

‘Kral’ çok formda
G.SARAY’DA bugün gözler yine Burak’ta olacak... Sarı-kırmızılılarla son 8 lig maçının 7’sinde gol atan, milli takımla ise 4’te 4 yapan 28 yaşındaki oyuncu son 2 sezonda tam 6 gol attığı Antalya’nın adeta belalısı. Ayrıca milli futbolcu 3 gol daha atarsa 100’ler kulübüne girecek.

Milli maç dönüşü Aslan kesiliyor 
G.SARAY 1996-97 sezonundan itibaren mili mesai dönüşü sahaya çıktığı 99 lig maçının 64’ünü kazanırken 20 kez berabere kaldı, 15 maçta ise yenildi. Bu periyotta 216 gol atan sarı-kırmızılılar, 89 kez de topu ağlarında gördü.

Baros ilk kez Aslan’a karşı
ATTIĞI gollerle G.Saray taraftarının sevgilisi olan Milan Baros, sarı-kırmızılı takıma karşı ilk kez sahaya çıkacak olmanın heyecanını yaşayacak. 4 sezon G.Saray forması giyip 93 lig maçında 48 gol atan Çek yıldız bugün Antalya forması ile Arena’da sahne alacak.

Antalya kolay teslim olmuyor
ANTALYA?ligde son yıllarda G.Saray’a büyük sıkıntı verdi. Son 13 maçta G.Saray 5 kez kazanırken, Akdeniz ekibi 3 kez güldü, 5 maç da berabere bitti.



Skorer