Federasyonun yabancı kararı ‘vız’ geldi, İmparator üç kulvarda savaşacak aslanlarını büyük ölçüde belirledi. Muslera, Eboue, Chedjou, Selçuk, Sneijder, Burak ve Drogba Terim’in vazgeçilmezleri.

Yeni sezona 4. yıldız, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi’nde en kötü çeyrek final parolasıyla hazırlanan Galatasaray’da forma aslanın ağzında. 9 gün süren İngiltere kampında futbolcular, teknik direktörleri Fatih Terim’in gözüne girebilmek için varını yoğunu ortaya koydu. İmparator ise kafasındaki takımı büyük ölçüde oluşturdu.

CHEDJOU MU DANY Mİ?

TFF’nin 18 kişilik maç kadrosuna 6 yabancı sınırı koyması, Dany ve Riera Pasgol gibi geçen sezonun bankolarına hiç yaramadı. Çünkü Fatih Terim, ideal 11’inde Muslera, Eboue, Melo, Sneijder ve Drogba gibi as isimlerden vazgeçmeyi düşünmüyor. 6. yabancı için de yeni transfer Kamerunlu Chedjou, vatandaşı Dany’nin bir adım önünde gözüküyor. Yabancı sınırının olmadığı Şampiyonlar Ligi maçlarında ise Dany, Riera ve Amrabat gibi yabancılara ilk 11 yolu sonuna kadar açılıyor.

UMUT BULUT CAN SİMİDİ 

Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, Fatih Hoca’nın vazgeçilmezleri. Geçen sezon lig ve Avrupa’da Galatasaray’ı taşıyan bu ikili sadece Türkiye Kupası’nda dinlenecek. Terim’in yedek kulübesinde en büyük silahları, yerli ve tecrübeli yıldızları. Gökhan Zan, Yekta Kurtuluş, Erman Kılıç ve Umut Bulut, sarı-kırmızılı teknik heyetin üç kulvarda can simidi olacak. Başta Emre Çolak olmak üzere Johan Elmander gibi kadroya girmekte zorlanacak isimler ise Türkiye Kupası’nda şans bulacak.

TERİM’İN SÜPER LİG 11′İ (4-3-1-2)

TERİM’İN DEVLER LİGİ 11′İ (4-2-3-1)

TERİM’İN TÜRKİYE KUPASI 11′İ (4-1-3-2)



AMK