Sözleşmesini 2017-2018 sezonu sonuna kadar uzattığı dün duyurulan Sneijder, Türk Telekom Arena'da kulüp başkanı Dursun Özbek'in de katılımıyla gerçekleştirilen törende sözleşme imzaladı.

Başkan Dursun Özbek, Hollandalı oyuncuyla mukavele yenilemenin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyerek, "Sneijder bizim çok değerli bir oyuncumuz. Kendisinin Galatasaray'ı ve Türkiye'yi çok sevmesi, kulübümüze uzun süreli hizmet etme arzusu bizi de çok sevindirdi. Bundan sonraki dönemde ona başarılar diliyorum" diye konuştu.

Sneijder'in 2017-2018 sezonu sonuna kadar kadrolarında bulunacağını vurgulayan Özbek, "Ondan sonra da Türkiye'de kalma arzusu yüksek seviyede. Galatasaray bünyesinde profesyonel olarak yönetim kadrosunda çalışmayı da arzu ediyor" ifadelerini kullandı.

Sneijder: "Futbolu burada bırakabilirim"

Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı kulüple olan sözleşmesini uzatmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Sözleşmem bittiğinde 34 yaşında olacağım. Belki bırakma zamanı gelmiş de olabilir. Futbolu burada bırakabilirim. Şimdi bunları düşünmüyorum. Şu anda kendimi gayet iyi hissediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"Bu imza son olmayacaktır"

Başkan Dursun Özbek'in, gelecekte kendisinden teknik kadroda da faydalanmak istedikleriyle ilgili sözlerinin hatırlatılması üzerine Hollandalı oyuncu, "Öncelikle 2018 yılına kadar saha içine odaklanmak gerekiyor. O zamana kadar saha içinde olacağım. Tabii başkanımızla konuşmalarımız da geçti bu konuyla ilgili. Bu imza son olmayacaktır. Galatasaray'da hizmete devam etmek istiyorum" şeklinde konuştu.