İyi bir maç çıkardıklarını belirten Mancini, "Bugün gerçekten iyi oynadık. İlginç bir maç oldu. Bizden bir kırmızı, sonrasında onlardan biri atıldı. Ama dediğim gibi iyi oynadık ve daha da iyiye gidiyoruz diye düşünüyorum." dedi.

Defans hatalarına veryansın eden İtalyan teknik adam,"Sinirleniyorum bazen. İnanılmaz hatalar yapıyoruz. Ama bir F.Bahçe maçı var, sonra Kopenhag maçı var ki en iyi maçlarımızdan bir tanesiydi kaybettik. Ama daha iyiye gidiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Galatasaray gibi oynayacağız"

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynanacak maça da değinen Mancini, "Grupta şu anda 2. bir G.Saray var. Real Madrid'in evinde oynamanın kolay olmasını tabii ki kimse bekleyemez. Ama gideceğiz ve Galatasaray gibi oynayacağız" şeklinde konuştu.

Penaltı vuruşu ile ilgili gelen bir soruya Mancini, “Kimin atacağı, her şey açık. Sahada profesyonel oyuncular var çocuklar yok. Didier aldı topun başına geçti ve kullandı. Ondan önce de Selçuk aldı ve kullandı. Dediğim gibi sahada çocuklar yok, profesyonel oyuncular var” şeklinde cevap verdi.

Kulübü ve futbolcuları tanımak için belli bir zamana ihtiyaç olduğunu kaydeden Mancini, “Ben sihirbaz değilim. Bir teknik direktörüm ve yeni gelen bir teknik direktörüm. Kulübü ve futbolcuları tanımak için belli bir zaman gerekiyor. Diğer taraftan her zaman kazanamazsınız, futbol her sonuca açık bir oyun. Kaybettiğimiz Fenerbahçe, Kopenhag maçlarına bakalım. Sahada takım olarak iyi pozisyon alan bir Galatasaray vardı” şeklinde konuştu.