Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde grup maçlarına 17 Eylül’deki Real Madrid maçıyla başlarken, kulüp bilet başvuruları yüzünden zor durumda kaldı. Henüz maça 10 güne yakın bir süre olmasına karşın yöneticilerin telefonları kilitlenirken, herkes aynı soruyu yöneltiyor: “Bilet var mı?”

Galatasaray’ın bu özel gecesinde bulunmak isteyen taraftarlar aynı zamanda Real Madrid’in 100 milyon euro vererek Tottenham’dan aldığı Gareth Bale, Ronaldo ya da genç yetenek İsca gibi yızdızları da çıplak gözle izleme şansını kaçırmak istemiyor. Ancak bu pek mümkün görünmüyor.

Paket çıktı, tükendi

46 bin kombine kart satan sarı-kırmızılılar, UEFA’ya delegasyon ve sponsorlar için 3 bin bilet ayırmak zorunda... Konuk takım taraftarı için ayrılması gereken yüzde 5’lik bölüm ise 2 bin 600 kişilik. Stat kapasitesinin 52 bin 600 olduğuna göre, geriye yaklaşık bin bilet kalıyor. Şampiyonlar Ligi’ndeki Real Madrid-Kopenhag ve Juventus maçlarını kapsayan 3 maçlık paket programlar ise dün satışa çıktığı gibi tükendi. 3 maçlığına 2 bin 200 liraya satılan yemekli VIP ile 1200 liraya verilen ağırlama biletleri bir saatte bitti.

Geriye yaklaşık 500 bilet kaldığı öğrenildi. Ancak bu biletleri yönetim satışa çıkarıp çıkarmayacağı belirsizliğini koruyor. Çünkü sarı-kırmızılı idareciler en az 100 bin başvuru öngörüyor. Ayrıca kulüp üyeleri, sporcu ve yönetici yakınları, devlet protokolü derken, bu 500 biletin de satışa çıkması zor görünüyor.

Milliyet