Mücadelede sakatlanma olmamasına şükreden Eboue, "Tanrı'ya şükürler olsun ki herhangi bir sakat vermedik. Taraftarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Bu galibiyet Juve öncesinde bizim güven kazanmamız açısından önemli bir 3 puandı." dedi.

G.Saray'da oyuncular arasında kavgalar olduğu iddiaları ile ilgili konuşan Fildişili, "Uzun zamandır futbol oynuyorum ve tecrübeli bir oyuncuyum. Kazanınca herkes pozisif olur, kaybedince de tepki olur bu normal. Maç öncesinde yerli-yabancı toplandık ve dış dünyaya problem olmadığını gösterdik. Tabii ki problemler olur. Benim evimde de problem oluyor. Bu demek değil ki ben eşimi sevmiyorum. Bizim için de böyle. Bazen problemler olabilir. Önemli bir mesajdı bu, salı günü öncesinde önemli bir mesajdı. " ifadelerini kullandı.

Mandela'nın vefadı ile ilgili de konuşan tecrübeli isim, "Tanrı'nın takdiri aramızdan ayrıldı ama biz onu babamız gibi seviyorduk. Dün gece duyunca çok üzüldüm. Maçta da aklımdaydı kendisi. Tek yapmamız gereken dua etmek. Gerçekten bizim babamız gibiydi. Umarım mekanı cennet olur." diyerek sözlerini noktaladı.