Transfer sezonun bitimine bir gün kala Serie A devi İnter'e kiralanan Alex Telles ile ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor. 24 yaşındaki sol bek 8,5 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralandı.

Genç sambacı kısa sürede teknik direktör Roberto Mancini'nin değişmez oyuncuları arasına girdi. Sürekli ilk 11'de sahaya çıkan Telles'in yeniden Galatasaray'a dönmesinin zor olduğu belirtiliyor.

Büyük oyuncu olma yolunda

Otto, "Alex Telles, Inter'de gerçekten çok mutlu. Bana göre çok iyi bir performans sergiliyor. Biz onun her zaman büyük bir oyuncu olacağına inanıyorduk. İnter’de çok iyi bir sol bek olduğunu gösterdi. Kendisini daha da iyi geliştirebilceğini ispatlıyor. Bu arada eksiklerini de gideriyor. Ofansif açıdan da takımına büyük katkısı oluyor. Büyük bir oyuncu olma yolunda ilerliyor" ifadelerini kullandı.

İnter değerlendirme yapıyor

Inter'in Telles'in tüm haklarını satın almak için 26 Nisan'a kadar değil, haziran sonuna kadar süresi olduğunu belirten Otto, "30 Haziran'a kadar süresi var. Bence Inter, Alex'i tüm haklarıyla almak için bir değerlendirme yapıyor. Alex gerçekten çok iyi oynuyor. Futbolda şu an çok önemli. Alex şu an mükemmel bir performans gösteriyor. Bu performansı devam ederse önümüzdeki aylarda Inter onu tüm haklarıyla satın almak için girişimlere başlar" şeklinde konuştu.

Yani bu transfer kısa süre içinde gerçekleşirse, UEFA'nın kuüplere dayattığı Finansal Fair-Play kıskacındaki Cimobm'un kasasına 8,5 milyon euro girmiş olacak.