Galatasaray'ın Devler Ligi D Grubu 2. haftasında Arsenal ile oynadığı mücadele sırasında basketbolcu Işıl Alben sosyal medyadan ezeli rakiplerine göndermeli bir mesaj gönderdi.

Geçtiğimiz sezon sonunda uzun süre kaptanlığını yaptığı sarı-kırmızılı takımdan ayrılarak, Rus Ligi ekiplerinden Dinamo Kursk'a transfer olan Alben, Galatasaray'ın İngiliz ekibinden yediği goller sonrasında Fenerbahçeli taraftarların attığı bir mesajı tekrar tekrar paylaşmasına sinirlendi.

Mikro blog sitesi Twitter'dan, Fenerbahçe'yi Euroleague finalinde yenerek kupayı müzelerine götürdükleri karşılaşma sonrasında "Zaaaaaaaaaaaaaaaaaa" şeklinde bir twit atan Alben'in bu mesajı, ezeli rakipleri tarafından G.Saray'ın yediği her gol sonrasında şaka yollu kullanılmaya başlanmıştı.

Attığı twitin, sürekli paylaşılması ile ilgili konuşan başarılı basketbolcu, "Arkadaşlar siz benim 'zaaaaa' tweetimi retweet edince Euroleague kupamızı geri almıyorlar. Kupa bizim müzemizde, bilin istedim" ifadelerini kullandı. Alben'in 13 Nisan'da attığı 'Zaaaaaaaaaaaaaaaaaa' twiti, yaklaşık 20 bin paylaşımı ile bir rekora doğru da gidiyor.