UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Galatasaray'ın deplasmanda Kopenhag'a 1-0 yenilmesi, İspanyol basınında ''Galatasaray altın fırsatı kaçırdı, Kopenhag umutlandı'' şeklinde yorumlandı.

İspanyol spor gazetelerinden As, ''Galatasaray dev bir adım atmak için fırsatı kaçırdı'' başlığını atarken, ''Türkler, dikkate değer olmayan bir maçta, grup ikincisi olma yolunda önemli bir fırsatı kaçırdı. Sakat Sneijder'in yokluğu hücumda top çevirmede Türklerin akıcılığını zorlaştırdı. Kopenhag ise Braaten'in golü sayesinde ikincilik mücadelesine girdi'' değerlendirmesinde bulundu.

"Sneijder'in eksikliği hissedildi"

''Kopenhag, üst turun hayalini kuruyor'' başlığını atan Marca gazetesi de ''Kopenhag, en azı veren zavallı bir Galatasaray'ı 6. dakikada Norveçli Braaten'ın golüyle mağlup etti ve layıkıyla grup ikinciliği yarışına girdi. Türklerde, Sneijder'in eksikliği hissedildi'' ifadelerine yer verdi.

El Mundo Deportivo gazetesi, ''Kopenhag, mücadeleye geri döndü'' ifadesini öne çıkarırken, Danimarkalı takımın, ''hücumda organizasyondan yoksun'' Galatasaray'dan daha iyi oynadığını belirten İspanyol gazetesi, sarı-kırmızılıların UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etme seçeneğini zora soktuğunu savundu.