Spor Toto Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray sezon içerisinde yaptığı flaş transferleri gelecek sezon da sürdürmek istiyor. Kadrosuna Wesley Sneijder, Didier Drogba gibi dünyaca önemli futbolcuları kadrosuna dahil eden Cim Bom, 2013- 2014 sezonunda lig ve Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Aslan'ın ilk hedefi Manchester United'ta forma giyen Portekizli yıldız futbolcusu Nani.
Nani kimdir?
Luis Carlos Almeida da Cunha, yaygın olarak bilinen unvanıyla, Nani (17 Kasım 1986), Yeşil Burun Adaları, Afrika doğumlu İngiliz, Premier Lig futbol kulübü Manchester United 'da ve Portekiz Milli Futbol Takımı 'nda görev alan Portekiz'li kanat oyuncusu futbolcudur. Sağ ayağı kuvvetli olan futbolcu genelde sol kanatta görevlendirilmektedir. Portekiz'de Betticket büyüyen Nani'ye futbol oynamayı abisi öğretmiştir. Nani'yi 14 yaşındayken, abisi, Real Massamá futbol kulübüne götürür.[6] Nani, futbol macerasına, çocuk yaşlarda, arkadaşı Beşiktaş futbolcusu Manuel Fernandes ile birlikte başlamıştır.
Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Real Madrid ile oynadıkları karşılaşmada Nani, Arbeloa'ya yaptığı faul sonucu FIFA kokartlı hakemimiz  Cüneyt Çakır tarafından direkt kırmızı kartla oyun dışı bırakılmıştı. Kırmızı Şeytanlar bu karşılaşmada Real Madrid'e 2-1 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etmişti. 
Tam adı: Luis Carlos Almeida da Cunha
Doğum tarihi: 17 Kasım 1986 (26 yaşında)
Doğum yeri: Praia, Yeşil Burun Adaları, Afrika
Boyu: 1.75 m
Mevkii: Sağ açık
İşte Nani'den muhteşem hareketler