Ziraat Türkiye Kupası’nda Tokatspor maçında sakatlanıp 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen Portekizli genç oyuncusu Bruma, tedavi için ülkesi Portekiz’e gitti.

Lig TV’de yer alan habere göre, sağ dizinden önemli bir operasyon geçiren Bruma’nın, ülkesinde Portekiz Milli Takım Doktoru Antonio Gaspar’ın kontrolünde bir dizi tedavi geçireceği ve 3 Mart’a kadar Portekiz’de kalacağı bildirildi.

Galatasaray Sağlık ekibi tarafından 6 ay sahalardan uzak kalacağının bildirilmesine karşın, Portekizli’nin 4 ay gibi bir dönemde sahalara dönebileceği ve Mayıs ayı başında çalışmalara başlama ihtimalinin gündeme geldiği belirtildi.

Öte yandan tedavisine yoğun şekilde devam edilen Bruma, Portekiz futbolunu da yakından takip ediyor.

Abola internet sitesine konuşan Portekizli, Sporting Lizbon’da son dönemde yıldızı parlayan Carlos Mane’nin ileride önemli bir futbolcu olacağını söyledi.

Bruma, son iki haftada sonradan oyuna girip attığı gollerle Sporting’e galibiyeti getiren 1994 doğumlu Mane’nin “Eğer işine konsantre olup oyununa odaklanırsa mevcut durumundan çok daha iyi yerlere gelecektir” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’a Sporting’den transfer olan Bruma, Mane ile eski takım arkadaşı olduklarına değinerek ” Biz yakın arkadaşız ve ben elimden geldiğince ona destek olmaya çalıyorum. Benim veya bir başkasının ne dediğinden ziyade sahada maksimumunu vermeye odaklanmalı” dedi.