TÜRKİYE Futbol Direktörü Fatih Terim, Brezilya maçında taraftarın futbolcularımızı ıslıklamasına tepki gösterdi. Terim maçın ardından, "Güzel bir takımla oynadık. Müthiş bir takımseyrettirdik. Zaman zaman biz de seyrettik. Bu maçın yorumu şöyle, gerçeklerle yüzleşmemizde fayda var. Yüzleşelim ki alacağımız kararları etkilesin. 
 
DÜNYANIN en iyi takımlarından biri Brezilya. Bazı gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Bir şeylerin yeterli olmadığını, küçük vizyonlarla bir yere gidemeyeceğimizi bilmeliyiz. Yerel başarılar teselli olmaktan çıkmalı.  Taffarel maçtan sonra geldi ve bana dedi ki Neymar yarın sabah da antrenmana çıkacak. Hala koşuyor. Neymar alkışlanmalı, Willian alkışlanmalı ama bizim çocuklarımız da alkışlanmalı.
 
Pazar günü önemli bir maça çıkacağız. Ben bu maçta Brezilya değil güçsüz bir takım da seçebilirdim. İstatistik yapardık ama ben bunu istemedim. Brezilya olmazsa Arjantin gelsin Messi'yi izletelim dedim. Bu takımların oyun anlayışlarını görmemiz gerek artık" 
 
İNŞALLAH bizde bazı gerçekler bu tip şeyleri gördükçe değişir. Bu oyuncular bizim çocuklarımız. İyi oynuyor ya da kötü oynuyor ama elinden geleni yapıyor. İlk golden sonra ıslıklamalar oldu. Bizim çocuklarımız bunları hak etmiyor. Türkiye'de rüzgâr esmeli, böyle bir takım gelmeli ve bize gerçekleri göstermeli, gerçeği gözümüze sokmalı" dedi.