Santos ile mahkemelik olan ve serbest kalmak için hukuki bir mücadele veren Brezilyalı golcü Damiao yeniden kulübümüzün radarına girdi.  

Bonservisini mahkeme kararı ile alan golcü oyuncu için çok sayıda teklif yapılırken Galatasaray'ın da bu listedeki yerini aldığı iddia ediliyor.

Forvete Denizli’nin mutlaka takviye yapılmasını istemesi ile girişimlerini hızlandıran yönetim buna rağmen istediği şartlarda oyuncu bulamadı... Maddi kriz yüzünden yanlış hamle yapmak istemeyen idareciler Immobile, Tannane’den sonuç alamayınca rotayı da yine Damiao’ya çevirdi. 

26 yaşındaki forvetin imza parası ve yıllık ücretini yüksek tutması sebebiyle temkinli davranan yöneticiler, tekliflerini oyuncunun menajerine ileterek beklemeye geçti.Ü

DAMİAO'DAN SONRA EN YAKIN ADAY MİLİK...

Damiao'nun yanı sıra Galatasaray'a en yakın isim ise Ajax'ın Polonyalı yıldız futbolcusu Arkadiusz Milik... Bonservisi Leverkusen'de bulunan Milik, Ajax'ta 34 maçta 23 gol kaydederek müthiş bir istatistik yakaladı. Genç oyuncunun değeri 6,5 milyon euro olduğu biliniyor.

DİĞER İSİMLERLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Mustafa Denizli'nin özellikle istediği Ciro İmmobile için de Sarı- Kırmızılı yöneticiler görüşmelerini sürdürüyor. 25 yaşındaki İtalyan golcünün bonservisi Dortmund'da bulunuyor. Cimbom'un istediği diğer bir İtalyan ise Simone Zaza. 24 yaşındaki oyuncunun Juventus'ta mutsuz olduğu biliniyor. Listenin son sırasında ise Kopenhag forması giyen 22 yaşındaki golcü Andreas Cornelivs ile Chelsea'li Loic Remy var.