Şampiyonluk, Galatasaraylı futbolcuların ceplerini de dolduracak. Avrupa’daki çeyrek finalin ardından ligdeki başarıyı da ödülsüz bırakmayacak olan sarı-kırmızılı yönetim, zafere karşılık 1.5 milyon euroluk (Yaklaşık 3.5 milyon lira) prim vermeyi kararlaştırdığı ifade edildi.

Oyuncuların, performansına göre bu primden yararlanacağı öğrenilirken, bunun kararını da Teknik Direktör Fatih Terim’in vereceği dile getirildi. Son iki sezonda özellikle futbol takımının elde ettiği başarılar yönetimin yüzünü güldürdü. Geçen sezon havuzdan 71 milyon 471 bin 714 liralık bir gelir elde eden, Şampiyonlar Ligi’nden gelen 40 milyon euro ile Piabet de kasasını iyice dolduran Cim-Bom, bu yıl da çizgisini korudu.

TİŞÖRTLER TÜKENDİ

Sarı-kırmızılıların, Spor Toto ve İddaa gelirleri ile beraber bu yıl kasasına 80 milyon euroya yakın para koyacağı, aynı zamanda gelecek yılki Şampiyonlar Ligi gelirinin 20 milyon euroluk kısmını şimdiden garantilediği belirtildi. Devler Ligi’ne doğrudan katılacak Galatasaray, stat hasılatı, lisanslı ürün ve sponsor gelirleri ile gelirlerini katlayacak. Bu arada şampiyonlukla beraber GS Storelarda 19. şampiyonluk için hazırlanan tişörtler büyük ilgi gördü. 25 liradan satılan tişörtler mağazalarda tükendi.