Galatasaray'ın Emirates Kupası maçlarını izlemek üzere Londra'ya gelen kulüp başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Lisesi Mezunları Vakfı mensuplarıyla buluştu.

Mayfair'de kaldığı otele İngiltere Galatasaray Lisesi Mezunları Vakfı mensuplarını çay içmeye davet eden Galatasaray Lisesi mezunu Ünal Aysal, sohbet sırasında mektepli olmasına rağmen tüm Galatasaraylı taraftarları eşit gördüğünü vurgulayarak, geleneklerle beraber gelişmenin daha köklü ve yapıcı olacağını söyledi.

Sarı Kırmızılı renklere gönül vermiş tüm Galatasaraylılarla başarıdan başarıya koşacaklarını ifade eden Ünal Aysal, dünya kulübü olma yolunda kurumsallaşmanın önemini anlatırken, yönetimi devraldığı günden bu yana kurumsallaşma yolunda çok önemli adımlar attıklarını ve çalışmaların altı aylık bir süre sonra sona ereceğini ve başarıların katlanacağına dikkat çekti. Bu kurumsallaşma çalışmalarının ardından takımın Avrupa'da ilk dördün arasında oynayacağını ileri süren Ünal Aysal, kurumsallaşmanın bir çok tabuyu bozduğunu, en önemlisi Galatasaray Kulübü Başkanının kendi mali gücünü kullanarak yönetme gerekliliği tabusunu yıktığını belirtti.

Aysal ayrıca, diğer büyük dünya kulüplerinde olduğu gibi, Galatasaray Kulübü Başkanının bu sıfatını kendi özel işlerini yönetmek için kullanmaması gerektiğini söyledi.

Öte yandan Ünal Aysal, Avrupa Şampiyonlar Ligi arenasında bu sene yarı finale kalmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Aysal son olarak, başkanlık görevinden gitme zamanı geldiğini hissettiği Bedava bahis an, geldiği gibi gitmeyi de bileceğini, koltuğa yapışmayacağını vurguladı.

Ressam Mine Zabcı'nın çocukları için getirdiği formaları imzalayan Ünal Aysal, otel lobisinde kendisini bekleyen bazı Galatasaraylıları da geri çevirmedi ve eşinin kendisini beklemesine rağmen sabırla İngiltere'deki Sar-kırmızıların sorunlarını dinledi.

DHA