SAKATLIKLARLA boğuşan ve inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Burak Yılmaz, Akhisar ağlarını 2 kez sarsıp şanssızlığına son verirken bu düzelmenin ardında ise uzun bir maraton yatıyor... Devre arasında yaşadığı sakatlık sonrasında bir türlü kendine gelemeyen milli oyuncu sonunda kendine çizdiği yeni yol haritası ile önce iyileşti ardından da gollerine kavuştu.
 
SON sakatlığının ardından sahalara yeniden dönmek için bu kez tam olarak iyileşmeyi hedefleyen Burak Yılmaz, özel bir tedavi programı uygulamaya başlarken her söyleneni de harfiyen yerine getirdi.
 
TAKIMDAN ayrı çalıştığı dönemde herkes idman sonrasında tesislerden ayrılırken golcü oyuncu ise tedavi, masaj ve idman yaparak akşam saatlerine kadar Florya’daydı. Kulüp doktoru Yener İnce ile dirsek temasında olan Burak, İnce’nin tavsiyesini dinleyip ücretini kendi cebinden karşılayarak Hollandalı bir fizyoterapist ile anlaştı.
 
SAÇLARINI SELÇUK İNAN KESTİ
 
İDMANLARDA fizyoterapisti Andre ile çalışan Burak, teknik heyetin karşısına bu kez hazır çıkıp formasını istedi. G.Antep maçında şans bulan Burak Yılmaz, kaçırdığı gollerle saç baş yoldururken bu kez, maç sonrasında ise son hamlesini yaptı.
 
SAÇLARININ uzunluğu nedeniyle özellikle Selçuk’un takılmalarına maruz kalan Burak, taraftardan gelen tepkilerde “Kısa saçlı olsan kafa gollerini atardın” sözlerinin öne çıkması ile saçlarını da kestirerek totemini yaptı. Akhisar mücadelesi öncesinde tüm takımı etrafına toplayıp bir motivasyon konuşması yaparak takım arkadaşlarını ateşleyen Burak, bulduğu 2 golle galibiyetin mimarı oldu, azmi ve hırsı ile de formuna kavuştuğunu gösterdi.

Şampiy10