GSGAZETE - Sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen Galatasaray, bugün saat 20:30'da Manisa'da Fenerbahçe ile karşılaşacak. ATV'den yayınlanacak maçı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Son iki Süper Kupayı da kazanan takımımız bir kez daha ezeli rakibini mağlup etmek istiyor. Bu maçın tüm geliri Soma maden faciasında yaşamını yitirenlerin ailelerine bağışlanacak. Bu nedenle derbi maçının da farklı bir anlamı bulunuyor.

Maç öncesi Galatasaray'da eksik bulunmuyor. Ancak sakatlığını yeni atlatan Hamit Altıntop'un bu mücadelede forma giymesi beklenmiyor. Rakip Fenerbahçe'de ise Diego Ribas ve Egemen Korkmaz derbi maçında sahada olamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Veysel, Semih, Hakan, Telles, Selçuk, Melo, Sneijder, Bruma, Olcan, Burak 

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, B. Alves, Bekir, Caner, M. Topal, Meireles, Emre, Kuyt, Sow, Emenike

Maç kadrosunda şu isimler yer alıyor;

Muslera, Sinan Bolat, Eray İşcan, Alperen Uysal, Melo, Hamit Altıntop,  Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Umut Bulut, Sneijder, Bruma, Telles, Burak  Yılmaz, Sinan Gümüş, Furkan Özçal, Chedjou, Hakan Kadir Balta, Yasin Öztekin,  Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Emre Can Coşkun, Berk  İsmail Ünsal, Birhan Vatansever, Emre Çolak, Amrabat, Veysel Sarı, Umut Gündoğan.