Galatasaray'ın İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile Karadeniz ekibinin CEO’su Burak Gürdal arasında dün yapılan zirvede taraflar el sıkıştı. Cim-Bom, 3.7 milyon Avro bonservis ve Salih Dursun’u bedelsiz verirken, Burak Yılmaz’ın transferinden kalan 900 bin euroluk KDV’yi ödemeyi de kabul etti.


Galatasaray transferde bombayı patlarak Olcan Adın için Trabzonspor’la her konuda anlaştı. 1 yıl daha kulübüyle sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki yıldız futbolcu için uzun süredir temaslarda bulunan sarı-kırmızılılar dün sonunda Karadeniz ekibini ikna etmeyi başardı.

İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile Trabzonspor CEO’su Burak Gürdal geçen hafta başkanlar düzeyinde yapılan zirvenin ardından detayları masaya yatırdı. Aynı zamanda Beşiktaş’ın da transfer etmek istediği Olcan’ı renklerine bağlamak için her türlü fedakârlığa hazır olan Galatasaray, 1 yıl sözleşmesi kalan milli futbolcu için 3.7 milyon Avro bonservis bedeli ödemeyi kabul etti.

 4.6 milyon avroluk bir hesap çıktı

Sarı-kırmızılılar, Burak Yılmaz’ın transferinden kaynaklanan 900 bin euroluk KDV’nin ödenmesi konusunda sorun çıkarmayacağını da bildirdi.

Böylece Olcan Adın’ın bonservisi için Galatasaray’a toplam 4.6 milyon avroluk bir hesap çıktı. Sarı-kırmızılılar aynı zamanda Trabzonspor’a bu transfer için devre arasında Kayserispor’dan 2 milyon 750 bin avroya transfer ettiği Salih Dursun’u da bedelsiz olarak verdi. Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki Olcan zirvesinde tarafların el sıkışması üzerine iki kulüp de KAP’a resmi bildirimde bulundu.

2 milyon avro alacak

G.Saray, Trabzonspor’dan sonra Olcan’la da her konuda anlaşma sağladı. Başarılı futbolcu ile 4 yıllık sözleşme yapılacağı belirtildi. Olcan’ın her sezon için 2 milyon avro garanti paranın yanı sıra 15 bin avro da maç başı ücreti alacağı belirtildi. Trabzon’dan alacağı olan 500 bin avrodan da vazgeçen yıldız futbolcunun kısa süre içinde sözleşme imzalaması bekleniyor.
,
(Skorer)