Galatasaray'ın Brezilyalı ismi Alex Telles'e teklif yaptığı haberleri gündeme oturan Paris Saint-Germain'in, bu girişiminin nedeni ortaya çıktı.
 
Fransız kulübünün 22 yaşındaki sol beki Lucas Digne'nin, ayrılmak istediğini yönetime bildirdiği, bunun üzerine de PSG'nin Telles için zemin yokladığı kaydedildi.
 
Paris Saint-Germain teknik direktörü Laurent Blanc, "Digne ayrılmak istediğini söyledi. Şu anda bizimle. O profesyonel bir oyuncu ve iyi çalışıyor. Hazırlık maçlarında da performansını gösterdi. Onun kalmasını istiyorum" sözlerini kullanarak genç oyuncunun ayrılmasını istemediğini vurguladı.
 
Ancak Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un, 1993 doğumlu oyuncu için ciddi girişimlerde bulunduğu ve PSG'ye ilk teklifini yaptığı da kaydedildi.
 
İŞTE PSG'NİN TEKLİFİ
 
Galatasaray'a, Paris Saint-Germain'in ilk etapta Alex Telles için 7 milyon euroluk bir transfer teklfiinde bulunduğu kaydediliyor. Transferde taraftarın beklentilerini karşılayamayan sarı-kırmızılılarda yönetimin, Fransız ekibinden 10 milyon euroluk bir istekte bulunduğu, kabul edilmesi durumunda da Sambacı'nın gidişine izin verileceği vurgulanıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde Hamza Hamzaoğlu da, yeni transfer Lionel Carole'un, Telles'in ayrılma ihtimali düşünülerek transfer edildiğini söylemiş ve ayrılığın sinyallerini vermişti.