Yıllardır kendisinden beklenen performansı veremeyen 25 yaşındaki golcü oyuncu, Bursaspor'un Trabzonspor'u 4-2 mağlup ettiği karşılaşmada son derece etkili bir futbo oynadı.

Sercan'ın özellikle Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesinin ardından gösterdiği performansı göz dolduruyor. Yeşil-beyazlı kulüp, Galatasaray'dan kiralık olarak kadroya katılan 25 yaşındaki oyuncunun bonservisini almak isterse 750 bin Euro ödeyecek.

KULÜP TARİHİNE GEÇTİ

Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanan son maçta rakip fileleri havalandırarak, stadın kapanış golünü kaydeden Sercan, Timsah Arena'da ise açılış golünü atarak bir kez daha tarihe geçti. Golcü oyuncu daha önce de Bursaspor formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde gol atan ilk yerli isim unvanını elde etmişti.

HAMZAOĞLU FAKTÖRÜ

Hamza Hamzaoğlu'nun Bursaspor'un başına geçmesinin ardından ligde oynanan 3 karşılaşmada da forma giyen Sercan, bu karşılaşmalarda 2 kez gol sevinci yaşadı. Yeşil-beyazlıların bir önceki teknik adamı Ertuğrul Sağlam'dan çok fazla forma şansı bulamayan yıldız isim, 15 maçlık periyotta 7 karşılaşmada forma giymiş ve rakip fileleri havalandıramamıştı.