Galatasaray daha önce de kendilerine gelmek için haber gönderen Serdar Aziz için düğmeye basarken Beşiktaş ise teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarları doğrultusunda oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Her iki kulüp de transfer görüşmelerini Bursaspor yetkilileri ile sürdürürken Serdar için istenen bonservis ücreti el yakıyor...

Galatasaray kanadı Serdar Aziz'i transfer etmek için takas formülünü kullanmak istiyor... Hamza Hamzaoğlu'nun Cimbom'u çalıştırdığı dönemde takıma aldırdığı Bilal Kısa, Jose Rodriguez'in yanı sıra geçen sezon Bursa'ya kiralanan Jem Paul Karacan ile Sercan Yıdırım, Timsah'a bedelsiz verilecek. Aslan, bunun yanında 3 milyon Euro da para ödemeyi teklif edecek.

Şenol Güneş yüksek buldu

Beşiktaş kanadı ise Bursaspor ile yaptığı görüşmede bir netice alamadı. Yeşil- Beyazlılar'ın 26 yaşındaki stoper için 6 milyon Euro'da diretmesine hem başkan Fikret Orman hem de oyuncuyu çok istemesine rağmen Şenol Güneş tepki gösterdi. Fiyatı düşürmeye çalışan Siyah-Beyazlılar, istedikleri rakama inilmesi halinde transferi mutlu sonla tamamlayacak. Ya da başka bir oyuncuya yönelecek.