Kritik karşılaşma, saat 20.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak ve müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek. Mücadeleyi Lig TV naklen yayınlayacak

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak Galatasaray'da puan kaybına tahammül kalmadı. Ligin ilk 4 haftasında yalnızca 5 puan toplayabilen, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ise evinde 2-0'lık Atletico Madrid yenilgisiyle başlayan sarı-kırmızılı ekip, zorlu Trabzonspor deplasmanında kazanarak hem 3 puanın sahibi olmak hem de moral kazanma hedefinde.

Ligde son oynanan Mersin İdmanyurdu maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan kaptan Selçuk İnan, kritik mücadelede takımını yalnız bırakacak. Tedavileri süren Hamit Altıntop ve Aurelien Chedjou'nun da bordo-mavili ekibe karşı oynama şansı bulunmuyor. Emre Çolak ile Tarık Çamdal ise maç kadrosunda yer almıyor.

Bordo-mavililerde uzun süreli sakatlığı olan Bosingwa ve Bourceanu haricinde eksik oyuncu bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Onur Kıvrak, Cavanda, Mustafa Yumlu, Douglas, Constant, Mbia, Okay, Marko Marin, Mehmet Ekici, Erkan, N'Doye.

Galatasaray: Muslera, Denayer, Semih, Hakan Balta, Carole, Bilal Kısa, Jose Rodriguez, Sneijder, Yasin, Podolski, Burak.