Wesley Sneijder'in kesin olarak takımda kalacağını belirten Ali Dürüst, "Sneijder gitmeyecek. Konu kapandı. 20 milyon euro çıkış maddesi var. Sneijder olayı, bir Juventus'la görüşmedik, bize resmi talep gelmedik. Bizim zaten menajerimiziyle Belçika'dan bugüne koyulan bir randevusu var. Bize olabilir mi dediler, olmaz dedik ve konu kapandı. Bir takım şeyler çıkıyor, haberler, Juventus kulübüne dedik ki, bu bizim mukaveleli oyuncumuzdur, önce bizimle görüşün dedik, onlar da hayır bizim bir durumumuz yok. Şartlar belli, görüşürüz dediler. Bu anlamda bir yazışma oldu. Sebebi bu, spekülasyona son vermek istedik. Bulanık hava bırakırsanız, biri alır çantasını iş karışır" dedi.

Sneijder'in sözleşmesini yeni yönetime bırakmak istediklerini belirten tecrübeli yönetici, "2016'ya kadar olan kontratını uzatıp uzatmamak bizim aramızda. Onların düşüncesi şu, oyuncu daha oynamak istiyor. Onların iddiasına göre, Sneijder futbolun daha yüksek tempoda olduğu yerde oynamak istiyor. Dışarıdan alacağı rakamı, Galatasaray'dan alacağı rakamdan daha aşağı olmasına göz yumuyor. Oyuncunun böyle bir sözü yok ama menajerinin böyle bir senaryosu var. Sneijder'in sözleşmesini yeni yönetim hallecek, bizim işimiz değil. Oyuncu, sahiden burada kalmak istiyor. Biz de o kalsın istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

"Kasımpaşa ile görüşüyoruz"

Veysel Sarı için Kasımpaşa ile görüştüklerini belirten Dürüst, "Tarık Çamdal'ı yollama gibi düşüncemiz yok. Veysel Sarı büyük olasılıkla Kasımpaşa'ya gidecek. Görüşmeler sürüyor ama takas olmayacak. Mustafa Pektemek ise gündemimizde yok" dedi.