Galatasaray'ın yeni transferi Veysel Sarı, sarı-kırmızılı takımdaki ilk röportajını GSTV'ye verdi. Galatasaray'a gelmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Veysel, Necati Ateş'in kendisine bazı uyarı ve tavsiyelerde bulunduğunu ifade etti. 

Galatasaray'da kalıcı olabilmek için son ana kadar mücadele ettiğini dile getiren Veysel, "Buraya geldiğim için mutluyum, transferim 1 ay içerisinde gerçekleşti. Eskişehirspor'da zor günler geçirdim ama şu anda Galatasaray'dayım ve bu formanın hakkını sonuna kadar vereceğim. Galatasaray'da kalıcı olmak için elimden ne gerekiyorsa vereceğim." dedi.

Necati Ateş'in kendisine bazı uyarılarda bulunduğunu ifade eden Veysel, "Necati abiyle de konuştuk ve bana da başarılar diledi. Necati abi bana bazı tavsiyelerde de bulundu ve Galatasaray'da çok daha fazla çalışmam ve özverili olmam gerektiğini dile getirdi. Ben mevkii olarak sağ bekte oynuyorum ve Galatasaray'da da sağ bekte önemli oyuncular var, bu alanda da büyük bir rekabet olacak. Galatasaray'da Mancini ile beraber çalışmak büyük bir onur. Drogba ve Sneijder'den de öğreneceğimiz çok şey var, onların bu takımda olması çok büyük bir avantaj. " şeklinde konuştu.

BURDISSO: "AMACIM GOL YEDİRMEMEK"