Hamzaoğlu, yönetime öncelikli olarak Arsenal’den Campbell ve Kasımpaşa’nın istikrarlı oyuncusu Donk’un isimlerini veren başarılı çalıştırıcı, Grosskreutz’a lisans çıkarılmasını da dört gözle bekliyor. Bu oyunculara şimdiden yer düşünen Hamzaoğlu, 3 futbolcuyu da ilk 11’e monte etmek istiyor. Bunun sonucunda Joel Campbell’ı sağ açık, Donk’u ön libero, Grosskreutz’u da sağ bekte kullanmayı planlayan Hamza hocanın bir alternatifi daha var. Duruma göre Donk’un Chedjou ile birlikte stoper oynaması, Sabri’nin sağ beke, Hakan Balta’nın sol beke, Grosskreutz’un da ön liberoya geçme ihtimali, planlar arasında yer alıyor.

Selçuk'a destek olacak

İlk düşünülen kadroda ise Burak ileri uçta devam ederken, Podolski sola geçecek, Sneijder ortada, Campbell sağda oynayacak. Orta sahada savunma anlamında büyük sıkıntılar yaşayan Selçuk’a Donk destek olacak. Hollandalı futbolcu, stoperlerin arasına girerek defanstaki hava topu krizini de çözmeye çalışacak.

Sabri'nin yerine Grosskreutz

Sakatlığı düzeldikten sonra Carole sol beke dönecek, Hakan Balta ile Chedjou stoperde yer alırken, Grosskreutz da Borussia Dortmund’da uzun bir süre     olduğu gibi sağ bekte oynayacak. Ancak Hamza hoca, Alman futbolcudan orta sahada da sıkça yararlanacak. Bu nedenle çok sayıda alternatif plan hazırlandı.

İşte kadro planımız (4-2-3-1)

Muslera, Grosskreutz, Chedjou, Hakan, Carole, Selçuk, Donk, Campbell, Sneijder, Podolski, Bura