İtalyan basınında yer alan haberlerde dün gece, müsabakanın yapılacağı Olimpiyat Stadı yakınındaki Ponte Milvio'da meydanında taraftarlar arasında çıkan kavgada bir Galatasaray taraftarının bıçaklandığı belirtildi. 

İki takım taraftarları arasında çıkan tartışma sırasında, 23 yaşındaki bir Galatasaraylının sırtından ve kalçasından bıçaklandığı açıklandı. 

Gemelli Hastanesi'ne kaldırılan taraftarın hayati tehlikesinin olmadığı kaydedilirken, polise verdiği ifadede, "Beni Laziolu bir taraftar bıçakladı" dediği öğrenildi.

2 TARAFTARA UYUŞTURUCU GÖZALTISI

Bu arada Roma'da 2 Galatasaray taraftarı da gözaltına alındı. İtalyan polisi 2 Galatasaray taraftarını üzerlerinde uyuşturucu madde bulundurdukları için gözaltına aldı.

ROMA UÇAĞINDA OLAY 

Bu arada İstanbul-Roma seferi yapan ve Galatasaraylı taraftarları da taşıyan uçak, çıkan bir olay sonucu Saraybosna'ya zorunlu iniş yaptı, 5 Türk vatandaşı gözaltına alındı.

Gözaltına alınan ve alkollü oldukları gözlenen yolcuların kabin personeline sözlü tacizde bulunduğunu, ayrıca aldıkları alkollü içeceklerin ücretini ödemeyi reddederek olay çıkardığı belirtildi. Yetkililer, bu kişilerin ilk uçakla Türkiye'ye iade edileceğini sözlerine ekledi.

Bu akşam oynanacak karşılaşmayı 1600 Türk taraftarı stattan izleyecek. İtalyan polisi, kritik maç öncesi kentin merkezinde yoğun güvenlik tedbirleri uyguluyor.