Şampiyonlar Ligi’nde heyecan ikinci tur maçlarıyla bu gece kaldığı yerden devam edecek. İtalya’nın yayıncı kuruluşu olan Sport Mediaset, Devler Ligi’ndeki mücadele öncesinde takımların ikinci tur için şanslarını masaya yatırdı. Her eşleşme için çeyrek finale çıkma ihtimali güçlü ekipler belirlenirken, takımların turu geçme şansları yüzde olarak ortaya konuldu.

İtalyanların yorumladığı eşleşmeler arasında Galatasaray-Chelsea eşleşmesi de yer aldı. Ancak Mediaset’in değerlendirmesi sarı-kırmızılıları kızdıracak gibi görünüyor. Zira Chelsea’ye turu geçmesi için yüzde 75’lik bir şans tanınırken, Galatasaray’ın şansı sadece yüzde 25 olarak gösterildi.

İki takımın mücadelesi ile ilgili yapılan yorumda ise şu ifadelere yer verildi: “Mancini için zamanında Mourinho’nun kendisi hakkında söylediklerinin rövanşını almak için bir fırsat. Ancak bu şu an çok zor. Gerçi Mancini yeni takımında bazı gelişmelere imza attı, savunmayı toparladı. Son zamanlarda zor gol yiyen bir ekip oluşturdu. Ancak Hazard başta olmak üzere Chelsea’nin ileri uç elemanlarını durdurmaları için bu yeterli olmayabilir.”