Galatasaray Eski Yöneticisi Semih Haznedaroğlu, “Ünal Aysal’ın bir transfer ekibi vardı,  Biz yöneticiler yapılan transferleri gazetelerden okuduk! Yapılan transferleri yönetimde sorgulayamazdık” dedi. 
 
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın ilk başkanlık döneminde yönetimde yer alan Semih Haznedaroğlu, Radyospor'a ilginç itiraflarda bulundu. Haznedaroğlu, “Yönetimdeydik ama Galatasaray’ın transferlerini gazetelerden okurduk. Bize bir şey söylenmezdi. ‘Niye böyle yapılıyor’ diye de kimse soramazdı” dedi.
 
YÖNETİMİN TRANSFERLERDEN HABERİ OLMADI
 
Ünal Aysal’ın transfer için bir danışman gurubu bulunduğunu ve her şeyin bu ekip tarafından götürüldüğünü ifade eden Haznedaroğlu, Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif'te “Bunları anlattığım için kötü adam ilan edilebilirler.  Bana darılabilirler ama gerçek bu! Galatasaray’da Aysal’ın transfer için bir danışman ekibi var. Her şeyi bu ekip yapar. Yönetimin transfer çalışmalarından haberi olmaz. Benim zamanımda biz transfer haberlerini herkes gibi biz de gazetelerden okuduk. Yönetim Kurulu toplantılarına transfer çalışmaları gelmez, tartışılmaz ve karar verilmezdi. Sanıyorum şimdi de aynı şekilde oluyor” dedi.
 
NEDEN DİYE SORAMAZDIK
 
Haznedaroğlu, Amrabat 8 milyon euro karşılığında transfer edildiğinde ‘biz bu parayı nasıl veriyoruz’ diye sordunuz mu ya da soran oldu mu sorusuna “Önce şunu belirteyim. Amrabat iyi bir oyuncu. Ancak o dönemde bunu yönetimde hiç tartışmadık . Çünkü transferden haberimiz olmadı. Transfer gerçekleştikten sonra da kimse bu soruyu sormadı. Zaten böyle bir soruyu sormak kolay değil. Sorduğunuz zaman başınıza iş alırsınız. Dolayısıyla bu tip tartışmaları hiç yapamadık” diye yanıt verdi.
 
(Radyospor)