Geçtiğimiz sezonun devre arası G.Saray için sıradışı bir transfer dönemi olarak kayıtlara geçerken Izet Hajrovic de bu kervanda kadroya dahil edildi. Ancak Boşnak oyuncunun Franck Ribery kâbusunu hâlâ belleklerden silemeyen G.Saray'a aynı şekilde veda etmesi camiayı da ayağa kaldırdı.

Parasını alamadığı gerekçesiyle ihtarname çekip kulüple arasındaki bağları koparan Hajrovic yaptığı hatanın büyüklüğünü anlayarak 'U dönüşü' yaptı.

3.5 milyon Euro bonservis ile Grasshoppers'tan alınan genç oyuncu 4.5 yıllık imza atarken yıllık 1.1 milyon Euro sabit ücreti de cebine koydu. Ancak sarı-kırmızılı kulübün finansal açıdan yaşadığı sorunlar nedeniyle bir türlü ödemelerini yapamaması oyuncunun da rotasını değiştirmesine neden oldu.

İşte bu noktada Hajrovic'i yanıltan isim olarak menajeri karşısına çıktı. G.Saray'dan mahkeme yolu ile paralarını alabileceğini ve bu süre içinde de başka bir takımda oynayabileceğini Boşnak oyuncunun aklına kazıyan menajerinin oyununa gelen Hajrovic ipleri de kopardı.

Galatasaray yönetimi oyuncuyu arayarak geri dönmesini isterken para konusundaki sıkıntının da düzeltileceği vurgulandı. Ancak ilk gün oyuncunun geri adım atmaması başkan Aysal'ı çileden çıkarırken Boşnak orta saha dün ise çark etti.

Masada kazanacak
Galatasaray'dan ayrılmayı aklından bile geçirmediğini açıklayan Hajrovic yeniden takıma dönmek için idarecileri ve menajerini araya sokmak istedi.

Fakat başkan Ünal Aysal, oyuncunun bu isteğine şiddetle karşı çıkarken ellerinin güçlü olduğunu ve oyuncunun bu hareketini gerekli kurullarda tersine çevireceklerinin altını çizip geri dönüşe engel oldu.