İspanyol ekibi Malaga'ya yakınlığıyla bilinen web sitesi "eldesmarquemalaga" Malaga ve Galatasaray'ın 21 Temmuz'da İzmir'de hazırlık maçında karşı karşıya geleceğini iddia etti.

Haberde Malaga'nın yeni teknik direktörü Bernd Schuster'in bu maçla birlikte yeniden Türkiye'ye gideceği belirtilirken Galatasaray'ın dünyaca ünlü iki yıldızı olan Didier Drogba ve Wesley Sneijder'in yer alacağı karşılaşmanın her iki takım için çok iyi bir test olacağı yorumu yapıldı.

Birinci etap kamp çalışmaları için İngiltere'ye gidecek sarı kırmızılı ekip İngiltere'de iki hazırlık maçı oynayacak. 13 Temmuz Cumartesi günü Swindon Town, 16 Temmuz Salı günü de Notts County ekipleriyle karşı karşıya gelecek olan Galatasaray Notts County maçının ardından tekrar İstanbul'a dönecek.

Galatasaray, 21 Temmuz'da İzmir'de oynanacak hazırlık maçından bir gün sonra ikinci etap kamp çalışmaları için ise Slovenya'nın yolunu tutacak. İspanyol basınında daha önce çıkan haberlerde Galatasaray'ın 21 Temmuz'da Real Madrid'le karşılaşacağı iddia edilmişti fakat bu Aresbet iddia sarı kırmızılı kulüp tarafından doğrulanmamıştı.

Webaslan