Milan'ın Mario Balotelli'yi Liverpool'a satmasından sonra golcü oyuncunun boşluğunu kiminle dolduracağı konusunda Il Sussi Diario'ya açıklamalarda bulunan FIFA menajeri Franco Camozzi ilginç bir ayrıntıdan söz etti.

Camozzi, Milan'n bir numaralı gündem maddesinin Porto'da forma giyen Jackson Martinez olduğunu söyledi. Fakat Galatasaray'ın Mayıs ayında Jackson için Porto ile temas kurduğunu, Portekiz ekibinin transfer için 35 milyon euro istediğini artı olarak da 2 milyon euro'luk bir komisyon ile transferin 37 milyon euro'ya çıkması yüzünden Galatasaray'ın transferden vazgeçtiğini açıkladı.

WELBECK İÇİN G.SARAY'A ZORLU RAKİPLER

Galatasaray yöneticisi Cenk Ergün hafta içinde önce Milano'da Goran Pandev daha sonra da Londra'da Danny Welbeck için görüşmelerde bulunmuştu. Manchester United'ın Angel Di Maria'yı alabilmek için milli oyuncuyu gözden çıkarması üzerine harekete geçen Galatasaray, 23 yaşındaki sol ayaklı ve ikinci forvet oynayabilen siyahi oyuncu için kiralama teklifinde bulunmuştu. Fakat Galatasaray'ın karşısına Welbeck transferi için Milan ve Olympiakos'tan sonra, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham ve Everton da çıktı. Fakat Louis van Gaal'in genç oyuncu için 15 milyon sterlin istemesinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir takıma genç oyuncuyu kiralamaya daha sıcak bakması Galatasaray için azda olsa bir umut ışığı olarak yakmış durumda.