Devre arası transfer döneminde Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Tottenham'ın Hollandalı golcüsü Vincent Janssen, çarpıcı itiraflarda bulundu.

Janssen, Galatasaray'dan teklif aldığını ancak Tottenham'da kendisini kanıtlamak istediği için sarı kırmızılı takıma transfer olmadığını söyledi. Tottenham'da Harry Kane'in arkasında yedek bekleyen 22 yaşındaki futbolcu, ''Menajerim Galatasaray ile görüştüğünü söylediğinde ona görüşmeyi kes dedim. Tottenham'da bir seneyi doldurmadan ayrılmam söz konusu bile değil!'' şeklinde konuştu.

Sezon başında Hollanda Ligi ekiplerinden AZ Alkmaar'dan 22 milyon Euro'ya Tottenham'a transfer olan Janssen, ''Premier Lig'de Tottenham ile en azından 12 ay geçirmek istiyorum ve bu 12 ay henüz sona ermedi. Buradaki seviye gerçekten çok yüksek seviyede. Geçen haftaya kadar ligde ikinci sıradaydık. Bu kadar kısa sürede kariyerim açısından önemli bir adım attım. İşler hayatımda ilk kez iyi gitmiyor diye hemen havlu atacak değilim. Teknik direktörüme oynamayı hak ettiğimi kanıtlamak zorundayım.'' dedi.

Galatasaray'ın teklifini kabul etmediğini açıklayan Hollandalı golcü, bu sezon Tottenham formasıyla toplam 27 maça çıkarken 4 gol, 3 asist üretti. Janssen, ayrıca Hollanda Milli Takım formasını 10 kez giyerken 4 gol kaydetti.