Orta sahaya mutlaka takviye yapacak olan Galatasaray, Stefan Johansen transferinde son aşamaya geldi.

İlk etapta 1 yıl sözleşmesi kalan Norveçli futbolcu için bonservis ücreti vermeyi düşünmeyen Galatasaray, Celtic'in olumsuz tavrının ardından rakamı 1.5 milyon Euro'ya kadar çıkarttı. İskoç kulübü ise 2.2 milyon Euro'dan aşağı inmiyor. Kıran kırana pazarlıklar devam ederken taraflar arasındaki fark sadece 700 bin Euro...

Geride bıraktığımız sezon Celtic formasıyla toplam 40 maça çıkan 25 yaşındaki Johansen, defansif özelliklerinin yanı sıra skora katkı sağlamasıyla da dikkat çekiyor.

Riekerink de istiyor

4 kez ağları havalandırıp, 9 asit yapan 1.82'lik futbolcu, Norveç Milli Takımı'ndan da bugüne kadar 29 maça çıktı. Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in olumlu rapor verdiği Johansen konusunda önümüzdeki hafta müjdeli haberin gelmesi bekleniyor. Başarılı futbolcunun da Galatasaray formasını giymek için istekli olduğu öğrenildi.

Delaney'de rakam yüksek

Emre Çolak ve Bilal Kısa'yı gönderen Galatasaray, orta alana 2 takviye birden yapmayı hedefliyor. Stefan Johansen dışında Galatasaray'ın gündemindeki diğer oyuncu da Thomas Delaney.
Kopenhag forması giyen 25 yaşındaki Danimarkalı futbolcunun maliyeti biraz yüksek. Delaney'in sözleşmesindeki serbest kalma opsiyonunun 4 milyon euro olduğu ifade edildi. 

Kopenhag bu rakamın altına oyuncuyu bırakmak istemiyor. UEFA'nın denetimi nedeniyle bu rakamlara çıkmak istemeyen Galatasaray ise beklemeye geçmiş durumda.