İtalya'dan ve Süper Lig'den teklifler aldığını belirten genç oyuncu, "İtalya ve Türkiye'den beni isteyen takımlar var, ne olacağını göreceğiz. Mancini bana 90 dakika oynamayı vaat etmemişti. Türkiye'de yabancı sınırlaması var ve ilk 11'de 6'dan şimdi de 5'e veya 4'e düştü. Adım adım, neyin en iyi olduğunu menajerimle belirleyeceğiz. Birkaç maç oynadım ve Türkiye Kupası'nda da oynama şansı buldum" diye konuştu.

Real Madrid altyapısına gitme hikayesini anlatan Ontivero, "10 yaşımda Real Madrid'e gittim, 12-12 yaşlarımda İngiltere ve Meksika'daydım. İspanya'dan annem yanımda olmadan ayrılmak zordu. Menajerimle yola çıktım. Annem beni her zaman cesaretlendirdi. Bana İspanya'ya gitmem gerektiğini söylediler ben de çantamı hazırladım ve gittim." dedi.

"Mancini varken ben de City'ye gidiyordum"

Galatasaray'a kendisini transfer ettirenin Mancini olduğunu kaydeden 19 yaşındaki krampon, "Uruguay'dan ayrılırken Arjantin'e dönme şansım yoktu. Yurt dışına gitmeliydim. Türkiye'de bir test şansı buldum. Mancini Manchester City'deyken oraya da gidebilirdim, ancak sonra Galatasaray'a gitti ve Tanrı'ya şükür beni de Ocak ayında yanına aldı." ifadelerini kullandı.

Mancini'nin kendisi ile yakından ilgilendiğini söyleyen 1994 doğumlu isim, "Mancini bana genç olduğumu ve yavaş gitmem gerektiğini söyledi. Bana çok yardım etti, tavsiye verdi. Muslera ile çok konuşuyordum. Burdisso ile kenarda hep beraberdik. Mancini doğru takımı bulana kadar çok puan kaybettik." diyerek sözlerini noktaladı.

Kiralık gönderilecek

Öte yandan kadro dışı kalan ve sezon öncesi kampına davet edilmeyen genç oyuncunun, havuz kenarına giderek sosyal medyadan yaptığı paylaşım Galatasaray taraftarlarınca tepki çekti. 19 yaşındaki futbolcunun başka bir takıma kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor.