Galatasaray Futbol Takımı, yöneticiler ve Florya tesisi çalışanları, Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Galatasaray'ın Milli futbolcusu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut için düzenlenecek cenaze töreni için Kayseri'ye gitti.

THY'den kiralanan özel bir uçakla saat 11.30'da Kayseri'ye giden kafilede eski teknik direktör Mustafa Denizli de yer alırken, sakatlığı tekrar nükseden Hamit Altıntop'un da koltuk değnekleriyle gittiği görüldü.

Babasının ölüm haberini Florya'daki antrenman sırasında alan ve hıçkırıklara boğulduğu belirtilen Umut Bulut, dün hemen kulüpten görevlendirilen iki kişi ile birlikte karayoluyla Ankara'ya hareket etti. Umut Bulut bu sabah erken saatlerde babası Kemal Bulut'un cenazesini alarak Kayseri'ye hareket etti.

Kemal Bulut, bugün ikindi namazından sonra memleketi Kayseri Yeşilhisar'da düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

Bu arada olayın bir başka acı tarafı ise Kemal Bulut'un toprağa verileceği tarih olan 15 Mart'ın, aynı zamanda Umut Bulut'un doğum günü olması.

Kemal Bulut'un dördüncü çocuğu olan Umut Bulut, 15 Mart 1983'te Kayseri'de dünyaya gelmişti.