Spor toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek.

Son 3 resmi maçında, ligde Çaykur Rizespor'a 4-3 yenilip, Antalyaspor ile 3-3 berabere kalan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Atletico Madrid'e 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, kötü gidişe Kasımpaşa karşısında son vermek istiyor.

Galatasaray'da kimler yok?

Sarı kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop, Lionel Carole ve Jason Denayer bu mücadelede forma giyemeyecek.

Denizli yönetiminde 8 bin 596 gün sonra
 
Galatasaray'da üçüncü dönemine başlayan Mustafa Denizli, 8 bin 596 gün sonra yeniden sarı-kırmızılı ekibin başında bir maça çıkacak.
 
Sarı-kırmızılı ekipteki ikinci dönemini, 23,5 yıl önce 17 Mayıs 1992 tarihinde oynanan ve 5-3 kazanılan Bakırköyspor maçıyla sonlandıran Denizli, geçen zamanın ardından tekrar bir müsabakada Galatasaray'la boy gösterecek.

Galatasaray - Kasımpaşa rekabeti

İki ekip arasında geride kalan 22 lig maçından 14'ünü Galatasaray kazandı, 5 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 3 kez galip gelebildi. Galatasaray'ın 42 golüne, Kasımpaşa 18 golle yanıt verdi.
 
Geçen sezonki maçları Galatasaray, Türk Telekom Arena'da 2-1, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda da 3-2'lik skorlarla kazandı.

Kasımpaşa - Galatasaray maçı saat kaçta?

Kasımpaşa - Galatasaray maçı saat 20.15'te başlayacak.

Kasımpaşa - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Kasımpaşa - Galatasaray maçı Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kasımpaşa - Galatasaray muhtemel 11'ler

Kasımpaşa: Ramazan, Erhan Kartal, Bozhikov, Titi, Veigneau, Donk, Castro, Tunay, Scarione, Adem Büyük, Eren Derdiyok.

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Olcan Adın, Jose Rodriguez, Selçuk İnan, Emre Çolak, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz.