Az forma şansı bulmasıyla ilgili konuşan Engin, "Burada çok güzel 2 sene geçirdim ve iyi başarılar elde ettik. Bunun neticesinde az forma şansı bulmak benim moralimi etkiliyor. Uzun zaman sonra 90 dakika oynamak da etkiliyor. Sadece ben değil, burada oynayan birkaç arkadaşım daha 1 sene, 1,5 sene maç oynamamış. Bu da ister istemez sahaya yansıyor, yansıdı da. Tabii biz hocamıza saygı duymalıyız. Ben kendi adıma normalde yapmayacağım hatalar yaptım, pas hataları var ki bana yakışmadı. İnsan olduğumuz için belirli fireler veriyoruz." dedi.

4 penaltı atışını kurtaran Ufuk Ceylan'a da teşekkür edern Enin Baytar, "Ufuk'a buradan teşekkür etmek istiyorum. Buradan büyük bir ders çıkarmamız lazım. Skor ne olursa olsun, rakip kim olursa olsun futbolun 90 dakika olduğunu anlamış olduk. Kötü oynamadık ama skor 2-0'dan gelince dışarıdan tepki görmemiz son derece normaldi. Ben kendi adıma böyle bir şey olmayacağına söz veriyorum." ifadesini kullandı.

"Kimse istenmediği yerde kalmak istemez"

Takımdan ayrılacağına yönelik çıkan iddialara ise tecrübeli futbolcu, "Transfer konusunda haberler var ama benim aldığım bir teklif yok. Teklif olacaksa kulübümüze yapacaklar ve onlar da değerlendirerek ayrılığa yakın duruyorlarsa konuşulur. Kimse istenmediği yerde kalmak istemez." cevabını verdi.

Öte yandan Engin, Dany ile kavga ettiği söylentileri ile ilgili de konuştu ve, "Dany ile kavga etmiş falan bunları duyuyorum ben. Baktığınız zaman uzun zamandan beri benim için negatif bir şey yayınlanmıyor. Acaba kötü gittiğimiz için insanlar bir şey mi üretmeye çalışıyor, bilmiyorum. Kavga olsa bu daha önce çıkardı. Sonuçta basın olduğu zaman hiç olay olmadı. Belki kendi içimizde bazı şeyleri halletmeliyiz. Ben hiçbir takım arkadaşımla bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Arkadaşlara ricam benim ismimi yayınlamasın. Ben kendimi geliştirerek, bu konulardan uzak kalmak istiyorum. Benim insan olduğumu herkes bilsin, başka bir şey değilim. O arkadaştan ricam, bir şey varsa tabii yazsın, ama yoksa beni sıkmasın" dedi.