Sakatlığı nedeniyle Uruguay'ın Ürdün ile oynaycağı karşılaşmalarda forma giyemeyecek olan Fernando Muslera, eski gücüne kavuşması için 3 haftaya daha ihtiyacı olduğunu söyledi.

Başarılı file bekçisi sakatlığı hakkında sorular sorulara, ''Gerçek şu ki, 4 tane önemli maçı kaçıracağım. Her futbolcunun oynamak isteyeceği Fenerbahçe maçı ve Uruguay'ın çok önemli play-off maçları. Ancak şuan tek yapabileceğim şey iyileşmeye odaklanmak. Oynamaya devam etmek için kendimi zorlarsam ileride ameliyatlık bir durum çıkabilirdi. Daha sonra cerrahi bir müdahale olmasını engellemek için en iyi şey tedavi 3 - 4 hafta sürse bile tedaviye başlamaktı'' şeklinde cevap verdi.

İYİLEŞME SÜRESİNİ AÇIKLADI

Fernando Muslera normal şartlar altında 3 haftada iyileşeceğini belirtirken, ''İyileşme sürecinin 3 haftayı geçmesini beklemiyoruz. Sonra yeniden hazır olacağım. Şuan bir bandaj ve atel kullanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Uruguay Milli Takımı'nın kalesini yokluğunda koruyacak Martin Silva hakkında da görüşlerini bildiren Muslera, Ürdün maçına gitmeyip tedavisini sürdüreceğini de ''Martin kariyerinde kendini ispatlamış bir isim. Önemli bir oyuncu ve hepimiz ona güveniyoruz. Çarşamba günü Ürdün'de olmayacağım, burada kalmam ve hızlı bir şekilde tedavimi sürdürmem gerekiyor'' sözleriyle belirtti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen Uruguay Milli Takımı'nın teknik direktörü Oscar Tabarez ile Fernando Muslera, tesislerde kısa bir yürüyüş de yaptı.


Webaslan