Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Kasımpaşa'ya 4-0 yenilirken Lucescu ismi kulislerde konuşulmaya başladı. Geçtiğimiz yıllarda hem Galatasaray hem de Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan Rumen Teknik adam Beyaz Tv Derin Futbol programına konuştu.

İşte Mircea Lucescu ile Beyaz Tv spor müdürü Onur Yıldız'ın gerçekleştirdiği röportaj:

Galatasaray ile anlaştığım yönündeki haberler doğru değil. Türkiye’deki gazetecileri biliyorum.

Galatasaray'dan kimseyle konuşmadım. kimseyle kontak kurmadım. Burada kendi ligimdeyim. Şampiyonluk için 4 maçımız daha var. Kesinlikle böyle bir şey yok.

Belki de orada çok başarılı olduğum için sürekli adım geçiyor. Sadece Galatasaray’da değil, Türkiye’de çok başarılı oldum.

Bu başka bir sorun. Mesele gelip gelmemek değil. Şu anda Shakhtar ile kontratım var. Sezonu tamamlamak için 4 maçımız daha var. Şampiyonluğu kazanmak istiyoruz. Şu an için hayır.

Tekrar gelir miyim bilmiyorum şu anda. Burada iyi bir takımım var. Shakhtar’da kontratım var. Çok başarılıyız. İyi işler yapıyoruz. Gelecekte ne olur bilemem. Şimdi bunu tartışmak istemiyorum. Sadece bir şey söyleyeceğim. Kimseyle görüşmedim. Kimseyle. Türkiye’den Galatasaray ile de görüşmedim, başka kulüplerle de.