Galatasaray’da alacakları zamanında ödenmediği için FIFA’ya başvuran ve sözleşmesinin tek taraflı feshini isteyen İzet Hajrovic’in neden olduğu kriz sürüyor.

Devre arasında 3.5 milyon euroya Grasshoppers’tan alınan Bosnalı futbolcunun sözleşme süresinin sona ereceği tarihe kadar olan 4.6 milyon euroyu talep etmesi ve sarı-kırmızılı kulübün ağır bir fatura ile karşı karşıya kalması yönetim içerisinde de tartışmaları beraberinde getirmişti. Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir ile 2. Başkan Özkan Olcay’ın “Buna yol açan hesap vermeli” sözleri ile beraber konuyla ilgili profesyoneller dinlenmişti.

Yönetime yapılan savunmada, “Hajrovic için umudumuz var. Çünkü kriz patladıktan sonra 400 bin euro ödeme yaptık. Hajrovic bu paraya elini sürerse mahkede bu durum bizim lehimize olur. Çünkü o zaman gecikmeye rağmen bunu kabul ettiğini gösteren bir davranış olur” dedikleri belirtildi. Umutları yeşerten bu savunmaya karşın İzet Hajrovic konusunda FIFA’dan sarı-kırmızılı kulübün lehine bir karar çıkması zor görünüyor.